Επίσημο: Τέλος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό - Θα συνεχίσει στη Χίμκι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάνις Τίμα. Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός μέχρι πρότινος. 

Επίσημο: Τέλος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό - Θα συνεχίσει στη Χίμκι

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε και πράξη επίσημα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάνις Τίμα. Ο παίκτης είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Χίμκι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λετονός διεθνής φόργουορντ, είχε (κλειστό) συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και για τη νέα σεζόν, αλλά οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ένα... βελούδινο διαζύγιο, καθώς αντιλήφθηκαν πως ήταν ό,τι καλύτερο για τον καθένα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εξοικονομήσει περίπου 800.000 ευρώ από το μπάτζετ της ενόψει της νέας σεζόν. Όσον αφορά τον παίκτη, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, καθώς οι Ρώσοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοση του.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Γιάνις Τίμα στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του»