Απολογισμός τετραετίας από τη διοίκηση του ΣΕΦ

Αυτός είναι ο απολογισμός της τετραετίας που έγινε από τη διοίκηση του ΣΕΦ. Λύτρας: "Όλα αυτά καταφέραμε και τα βάλαμε σε μία σειρά"

Απολογισμός τετραετίας από τη διοίκηση του ΣΕΦ

Με τη συμπλήρωση της τετραετίας, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της, όπως επίσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και εκείνων που είναι προς υλοποίηση.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, παρόντες ήταν ο νυν πρόεδρος Νίκος Λύτρας, οι πρώην πρόεδροι, Νίκος Ιωαννίδης και Γιώργος Μανιάτης, και ο συντονιστής διευθυντής, Γιώργος Δημόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο κ. Λύτρας μίλησε για τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε στο Σ.Ε.Φ. με την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης το 2015: «Τόσο από πλευράς των οικονομικών του οργανισμού όσο και λειτουργίας αυτού. Δεν υπήρχε όραμα. Ο περιβάλλον χώρος είχε περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε άβατο. Όλα αυτά καταφέραμε και τα βάλαμε σε μία σειρά».