Πέσιτς: «Έχω πρόταση από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο» (vid)

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πέσιτς: «Έχω πρόταση από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Μπαρτσελόνα με 74-68 και έκανε το 3-1 στην σειρά των τελικών και στέφθηκε για άλλη μια χρονιά πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Τα highlights του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 68-74 (vids)

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην συνέντευξη τύπου και τόνισε πως έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πέσιτς είπε: «Έχω πρόταση για δύο ακόμη χρόνια. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενους. Τώρα δεν είναι ώρα να το σκεφτόμαστε αυτό. Θέλω να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα γιατί βλέπω μέλλον και έχω κίνητρο. Δεν ξέρω για δύο χρόνια, αλλά για έναν ακόμη χρόνο είμαι σίγουρος».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη δουλειά τους. Βελτιωθήκαμε πολύ σαν ομάδα και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και νοοτροπία νικητή».