Xίμκι και Ολυμπιακός σε επαφές για την παραχώρηση του Τίμα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χίμκι, για την παραχώρηση του Γιάνις Τίμα, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν εκεί με μορφή δανεισμού. 

Xίμκι και Ολυμπιακός σε επαφές για την παραχώρηση του Τίμα

Ο Γιάνις Τίμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χίμκι, η οποία έχασε το πρωτάθλημα από την ΤΣΣΚΑ στη Βαλτική Λίγκα. Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του στη ρωσική ομάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτη. Ο Λετονός σουτέρ έχει κλειστό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, με τις αποδοχές του να φτάνουν κοντά στις 800.000 ευρώ. Διάθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά και στόχος είναι ένα… βελούδινο διαζύγιο.

Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το γεγονός πως ο παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χίμκι και οι Ρώσοι τον θέλουν στο ρόστερ τους. Ήδη οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Λετονός διεθνής να παραχωρηθεί στους «κίτρινους». Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που το θέλει και ο Γιάνις Τίμα, καθώς είδε πως ταίριαξε περισσότερο με την παρέα του Αλεξέι Σβεντ.

Στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Γιάνις Τίμα, όπως σας έχουμε αναφέρει, οι εξελίξεις στο «3» θα είναι οι εξής. Ο Σάσα Βεζένκοφ θα «χαμηλώσει» σαν θέση στον ρόλο του σμολ-φόργουορντ, ενώ υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί και ένα «2αρο3άριο» με έφεση στο μακρινό σουτ.