Παπαπέτρου: «Έφυγα αντρίκεια από τον Ολυμπιακό»

O Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν έπαιξαν ρόλο τα λεφτά,.

Παπαπέτρου: «Έφυγα αντρίκεια από τον Ολυμπιακό»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, Sport24 Radio 103,3, μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 25χρονος φόργουορντ, αναφέρθηκε στην δύσκολη απόφαση του να κάνει το βήμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο και είμαστε ευλογημένοι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Για τη μεταγραφή προσπάθησα το χειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου και να μην κάνω υπόγεια πράγματα. Είχα τρεις προτάσεις και επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Ήξερα τι ήθελα να κάνω.

Πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Εγώ ήμουν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά όταν φτάνεις προσωπικά στο ν' αλλάξεις παραστάσεις πρέπει να είναι σεβαστό γιατί το κάνεις αντρίκια. Το οικονομικό κομμάτι δεν έπαιζε στο σενάριο. Κανένας δεν θα το πει αυτό. Ποτέ δεν πήγα να διαπραγματευτώ για χρήματα. Δεν μπήκα σε πλειστηριασμό.

Ούτε ο πατέρας μου με επηρέασε κάπου. Ο πατέρας μου έμαθε ότι υπέγραψα στον Παναθηναϊκό μετά από 3 ώρες. Στο μπασκετικό κομμάτι έχει επιλέξει να είναι αποστασιοποιημένος. Καταρχάς πίστευα στον εαυτό μου και ήθελα να δω ένα στιλ παιχνιδιού που ταιριάζει περισσότερο σε εμένα. Στον Ολυμπιακό προσπάθησα τα πέντε χρόνια, γνώριζα όμως ότι μπορούσα να προσφέρω παραπάνω. Το ξεκίνημά μου στον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολο, δεν ευθύνεται ο κόουτς Πασκουάλ. Λίγο περίεργο να μπαίνεις με ηρεμία, μπαίνεις με θυμό, μετά το διαχειρίζεσαι».