Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Νιγηριανό σέντερ Μάικλ Έρικ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αθλητικό σέντερ και εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Έρικ Γκριν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νταρουσάφακα. Έχει συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Νιγηριανό σέντερ Μάικλ Έρικ

Ακόμη έναν παίκτη που αγωνίστηκε στη περασμένη σεζόν στη Νταρουσάφακα (μετά τον Τζέρεμι Έβανς) εξετάζει ο Ολυμπιακός. O λόγος για τον 31χρονο (24/6/1988) Νιγηριανό σέντερ (2.11 ύψος), Μάικλ Έρικ.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν αθλητικό «5άρι», στράφηκαν στις περιπτώσεις των Οθέλο Χάντερ και Τζέιλεν Ρέινολντς, αλλά δεν προχώρησαν. Με τον πρώτο παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό και με τον δεύτερο, υπάρχει κόντρα με τον ατζέντη του (είναι του Αξέλ Τουπάν). Υπήρχε και η περίπτωση του Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, αλλά ανανέωσε με την Μακάμπι.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, κοιτάζουν την περίπτωση του Μάικλ Έρικ, ο οποίος είναι γνώριμός στον Ντέιβιντ Μπλατ. Άλλωστε, συνεργάστηκαν μαζί στη Νταρουσάφακα την σεζόν 2017-2018, κατακτώντας μάλιστα το ΓιούροΚαπ.

Ο Νιγηριανός σέντερ έπαιξε σε 29 αγώνες στην Ευρωλίγκα φέτος, έχοντας μέσο όρο 11.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής. Πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα και έχει βγει στην αγορά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να… αρπάξει την ευκαιρία.