Τεόντοσιτς: «Καθυστέρησα να παίξω στο ΝΒΑ»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το ΝΒΑ, αλλά και για την χρονική στιγμή που πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα. 

Τεόντοσιτς: «Καθυστέρησα να παίξω στο ΝΒΑ»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο ΝΒΑ (2017-2019), αγωνιζόμενος με την ομάδα των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Σέρβος γκαρντ πραγματοποίησε το βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε ηλικία 30 ετών και όπως τόνισε... άργησε να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ, αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, και ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας, ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε: “Νομίζω είναι ξεχωριστό για τον καθένα. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, όχι όπως εγώ που καθυστέρησα. Νομίζω ότι άργησα αρκετά να πάω στις ΗΠΑ.

Η ηλικία που πήγε ο Μπόγκνταν είναι η ιδανική. Στα 24, 25 έχεις ήδη καταφέρει κάτι στην Ευρώπη, έχεις ωριμάσει και έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι αυτά είναι τα ιδανικά χρόνια.

Δεν θέλω στο τέλος της καριέρας μου να έχω μετανιώσει και να αισθανθώ άσχημα που δεν ήρθα και δεν είδα πως είναι. Τον τρόπο που λειτουργούν, το πως δουλεύουν και το πως παίζουν μπάσκετ. Είναι τελείως διαφορετικά από την Ευρώπη, ο τρόπος που παίζεται το άθλημα. Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία για εμένα”.