Φενέρμπαχτσε: «Πιστεύουμε πως ο Σλούκας θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο τιμ-μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Τσενγκ Ρεντά, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη τουρκική ομάδα. 

Φενέρμπαχτσε: «Πιστεύουμε πως ο Σλούκας θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο τιμ-μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Τσενγκ Ρεντά, ρωτήθηκε για το μέλλον του Κώστα Σλούκα. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει στη τουρκική ομάδα.

O Σλούκας και η «νέα προσφορά» του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αναντολού Εφές. Πιστεύω πως ο Κώστας (Σλούκας) είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί της ομάδας μας τον λατρεύουν. Ο Κώστας (Σλούκας) παραμένει στην ιδιοκτησία της Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα μας την καριέρα του. Δεν βλέπω κάτι το αρνητικό για να φύγει. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του.

Για τις προσφορές των Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, στον Κώστα Σλούκα, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κάτι για τις προτάσεις των άλλων ομάδων. O πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει εδώ. Κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει αυτή την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας και να ζήσει την εμπειρία νέων πρωταθλημάτων».