Πιτίνο: «Και να σκεφτείτε πως έχουν προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που είδε απίθανα πράγματα στο ΣΕΦ όχι όμως στο ΟΑΚΑ.

Πιτίνο: «Και να σκεφτείτε πως έχουν προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στο Garry Parrish Show και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Γκάρι Πάρις, στον 92.9 FM ESPN του Μέμφις.

Σε αυτή, ο 67χρονος προπονητής είπε μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό «πετύχαμε κάτι σπουδαίο, ήμασταν νεκροί».

Μίλησε και για τον Ολυμπιακό ο Ρικ Πιτίνο. Έδειξε έκπληκτος από το γεγονός ότι «στο γήπεδο του Ολυμπιακού υπάρχουν δίχτυα». Προφανώς δεν έχει δει τα αντίστοιχα στο ΟΑΚΑ. «Είδα απίθανα πράγματα στην έδρα τους», είπε χαρακτηριστικά και προφανώς δεν έχει δει απίθανα πράγματα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός:

"Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας, ενώ όταν ανέλαβα την ομάδα εκείνη βρισκόταν εκτός playoffs της EuroLeague. Τα καταφέραμε όμως, αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Ήμασταν νεκροί, κάναμε όμως οκτώ νίκες και μία σημαντική στο Μιλάνο για να το αφήσουμε εκτός playoffs και να μπούμε εμείς.

Στο γήπεδο του Ολυμπιακού υπάρχουν δίχτυα, είδα απίθανα πράγματα στην έδρα τους. Λίγες μέρες μετά, ήρθαν στο δικό μας γήπεδο για έναν αγώνα κυπέλλου και ενώ βρισκόμασταν μπροστά με 15 πόντους στο ημίχρονο, δεν βγήκαν ποτέ για το δεύτερο. Τιμωρήθηκαν γι' αυτό. Ζητούσα από τους αρμόδιους να μου εξηγήσουν τι συνέβη και έμαθα πως είχαν παράπονα για τη διαιτησία. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και να σκεφτείτε πως έχουν προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πέρασε από το ΝΒΑ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ακούστε όσα είπε ο Πιτίνο:

Πλέον δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρεται το κολεγιακό μπάσκετ για εμένα. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Θέλω να προπονώ και να κερδίζω, να πάρω άλλο ένα πρωτάθλημα. Είμαι όμως ρεαλιστής. Δεν μετανιώνω για κάτι. Έχω παίξει σε τελικούς, έχω καταφέρει πολλά. Συνέβη κάτι για το οποίο δεν είχα ιδέα. Το 80% του κόσμου αδιαφορεί για τα προβλήματά σου και το άλλο 20% χαίρεται γι' αυτά. Όσο κι αν το αγαπώ το κολεγιακό μπάσκετ, έχω τελειώσει με αυτό".