Ο Έρικ έμεινε ελεύθερος από τη Νταρουσάφακα - Συνεργάστηκε με Μπλατ

Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στη Νταρουσάφακα, ο Νιγηριανός αθλητικός σέντερ, Μάικλ Έρικ, έμεινε ελεύθερος. Συνεργάστηκε με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Έρικ έμεινε ελεύθερος από τη Νταρουσάφακα - Συνεργάστηκε με Μπλατ

Για να δούμε το κατά πόσο θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Μάικλ Έρικ, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν για αθλητικό "5άρι". Ο 31χρονος Νιγηριανός σέντερ (2.11 ύψος), ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στη Νταρουσάφακα, έμεινε ελεύθερος. Ο παίκτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα.

O Mάικλ Έρικ συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, την σεζόν 2017-2018, κατακτώντας μαζί το EuroCup. Ο Νιγηριανός σέντερ έπαιξε σε 29 αγώνες της EuroLeague φέτος, έχοντας μέσο όρο 11.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα, λέγοντας τα εξής: «Ευχαριστώ τη Νταρουσάφακα για την ευκαιρία που μου έδωσε να εκπροσωπήσω τον οργανισμό και ολόκληρη την πόλη στο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ελπίζω πως μια μέρα οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά. Σας ευχαριστώ».