Λεσόρτ και Σεραφέν: Δύο Γάλλοι για τον Ολυμπιακό

Ποιον από τους δύο θέλει και ο Παναθηναϊκός

Λεσόρτ και Σεραφέν: Δύο Γάλλοι για τον Ολυμπιακό

Δύο νέα ονόματα έχουν προκύψει στη μεταγραφική λίστα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ματίας Λεσόρτ και τον Κεβίν Σεραφέν. Δύο Γάλλοι που μπαίνουν στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα.

Το όνομα του πρώτου προέκυψε από ανάρτηση στο twitter «Basketball Rumors EU». Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Λεσόρτ αποχωρεί από τη Μάλαγα και η πρώην ομάδα του, δηλαδή ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Η περίπτωση Λεσόρτ έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει αποκτηθεί ο παίκτης. Αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κεβίν Σεραφέν γράφει στα social media ο Λιθουανός δημοσιογράφος Andrej Sazonov. «Ο Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν, είναι στη λίστα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ο Κεβίν Σεραφέν (γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου 1989) έχει ύψος 2,06 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ.