Συνεδριάζει το ΑΣΕΑΔ για την έφεση του Ολυμπιακού για την επικύρωση της βαθμολογίας

Για σήμερα (13/6) στις 17.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού που ζητάει από το ΑΣΕΑΔ να κρίνει παράνομη της επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League.

Συνεδριάζει το ΑΣΕΑΔ για την έφεση του Ολυμπιακού για την επικύρωση της βαθμολογίας

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν ζητήσει σήμερα να εκδικαστεί και η τρίτη τους προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ που αφορά τον υποβιβασμό τους στην Α2 αφού από τον Πειραιά υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή είναι παράνομη.

Πάντως δεν αναμένεται να παρθεί απόψε κάποια απόφαση, αφού κάτι τέτοιο δε συνηθίζεται, καθώς το ΑΣΕΑΔ δεν βγάζει αποφάσεις αυθημερόν.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε δικαιωθεί στην πρώτη του προσφυγή η οποία αφορούσε την παράνομη κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Το ΑΣΕΑΔ είχε απορρίψει την έφεση με το σκεπτικό ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει, αφού η ΚΕΔ είχε παρουσιάσει έγγραφα τα οποία ανέφεραν ότι η Επιτροιπή της έχει γίνει τριμελής.

Αυτό σημαίνει ότι δύο άτομα μπορούν να συνεδριάζουν και ότι δεν υπήρχε πρόβλημα που ο Πρόεδρός της, κ. Συμεωνίδης έλειπε από την κλήρωση.