Παπανικολάου και Μπαφές στη κηδεία του Γιάννη Σλούκα

Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Σλούκα Έδωσαν το "παρών" οι Χρήστος Μπαφές και Κώστας Παπανικολάου. Έστειλαν στεφάνια οι Αγγελόπουλοι και οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού.

Παπανικολάου και Μπαφές στη κηδεία του Γιάννη Σλούκα

Για το τελευταίο του ταξίδι «έφυγε» το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) ο πατέρας του Κώστα Σλούκα, Γιάννης. Ο γονιός του 29χρονου γκαρντ, ήταν άρρωστος τους τελευταίους μήνες, καθώς έπασχε από καρκίνο. Έδωσε μάχη και «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

H κηδεία πραγματοποιήθηκε στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, ήρθε το βράδυ της Τρίτης (11/6) στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Αναντολού Εφές.

Από πλευράς Ολυμπιακού, το "παρών" έδωσε ο τιμ-μάνατζερ των "ερυθρολεύκων", Χρήστος Μπαφές και ο παίκτης των Πειραιωτών (αλλά και στενός του φίλος από τις μικρές εθνικές ομάδες), Κώστας Παπανικολάου. Εκεί ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στον Κώστα Σλούκα.

Στεφάνια κατέθεσαν τόσο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του και φίλοι του στην ομάδα του Πειραιά, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης και Κώστας Παπανικολάου. Επίσης, στεφάνια κατέθεσαν και οι Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαν Βέσελι, αλλά και ο προπονητής του στη Φενέρμπαχτσε, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

* Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη εκδήλωση.