Επίσημο: Ο Ετόρε Μεσίνα προπονητής και πρόεδρος στην Αρμάνι Μιλάνο!

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε πως ο Ετόρε Μεσίνα όχι μόνο θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας, αλλά και πρόεδρος του κλαμπ, για τα επόμενα 3 χρόνια. Δηλαδή, το απόλυτο αφεντικό!

Επίσημο: Ο Ετόρε Μεσίνα προπονητής και πρόεδρος στην Αρμάνι Μιλάνο!

Ο σπουδαίος Ετόρε Μεσίνα, επιστρέφει στην Ευρώπη! Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ και στους Σαν Αντόνιο Σπερς (2014-2019), όντας στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο 60χρονος Ιταλός κόουτς γυρνά στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε πως θα είναι τόσο ο προπονητής της ομάδας, όσο και ο πρόεδρος του κλαμπ, για τα επόμενα τρία χρόνια. Δηλαδή, το απόλυτο αφεντικό!

O Eτόρε Μεσίνα αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στην EuroLeague, τόσο το 2006, όσο και το 2008, οδηγώντας στην κορυφή της Ευρώπης την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας για παίκτη τον Θοδωρή Παπαλουκά. Συνολικά, το τρόπαιο της διοργάνωσης το έχει πάρει 4 φορές, καθώς κατέκτησε τον τίτλο τόσο το 1998, όσο και το 2001, με την Μπολόνια. Στο ιταλικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά από 14 χρόνια, καθώς η τελευταία του ομάδα εκεί ήταν η Μπενετόν Τρεβίζο (2002-2005).