O Oλυμπιακός και οι Antetokounbros

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τις λεπτομέρειες, για να λάβεις μέρος στο τουρνουά των Antetokounbros, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου.

O Oλυμπιακός και οι Antetokounbros

Η ενημέρωση:

«Οι Antetokounbros επέστρεψαν! Έλα να συναντήσεις τον Γιάννη και τα αδέλφια του στις 28 & 29 Ιουνίου στην Αθήνα για το AntetokounBros 3x3 τουρνουά μπάσκετ.

Οι Antetokounbros σε προσκαλούν να έρθεις μαζί με την ομάδα σου σε μια γιορτή σε όλη την πόλη, για το μπάσκετ, τους νέους και την ομαδικότητα. Τα τουρνουά θα γίνουν σε υπαίθρια γήπεδα στην Αθήνα, ως δείγμα της αφοσίωσης των AntetokounBros στην κοινωνία όπου μεγάλωσαν.

Πάρε μέρος κι εσύ με την ομάδα σου, για να κερδίσεις μια θέση τον τελικό και να γιορτάσεις μαζί με τους Antetokounbros, παίζοντας στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδο τους στα Σεπόλια, όπου ξεκίνησε το όνειρό τους!
Πιστεύεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να κερδίσεις τη θέση σου στον τελικό και στην γιορτή-έκπληξη που θα ακολουθήσει;

Κλείσε θέση τώρα! Οι ομάδες που θα περάσουν στους προκριματικούς αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον τελικό στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο του Γιάννη στα Σεπόλια.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουνίου».