Η Χίμκι διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για να κρατήσει τον Τίμα

Ο Γιάνις Τίμα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην Χίμκι και ο GM της ομάδας σχολίασε πως επιθυμία του κλαμπ είναι να κρατήσει τον Λετονό στο ρόστερ.

Η Χίμκι διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για να κρατήσει τον Τίμα

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Ολυμπιακός παραχώρησε με μορφή δανεισμού τον Γιάνις Τίμα στην Χίμκι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Λετονός σουτέρ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και για την επόμενη σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν... καίγονται για την παραμονή του.

Ο Γιάνις Τίμα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χίμκι το τελευταίο διάστημα και είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Μάλιστα, ο GM της ομάδας, Πάβελ Αστάκχοφ, πήρε θέση για το μέλλον του Λετονού σουτέρ, σχολιάζοντας τα εξής:

«Ο Τίμα μας βοήθησε πολύ σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς. Και προφανώς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Ήδη δουλεύουμε γι' αυτό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ο Γιάνις είναι ευχαριστημένος κι εμείς από εκείνον, επομένως θα ήταν ανόητο να αποτρέψουμε μία τέτοια εποικοδομητική συνεργασίας. Έχει μία δύσκολη κατάσταση με τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση συμφέρουσα για όλους. Όπως όταν συμφωνήσαμε για τον δανεισμό του».