Προμηθέας κόντρα σε Βασιλακόπουλο: Κατέθεσε αίτημα συμμετοχής στο EuroCup

Ο Προμηθέας κατέθεσε αίτημα για συμμετοχή στο EuroCup, θα αποχωρήσει από το FIBA Champions League και με αυτόν τον τρόπο πηγαίνει και κόντρα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Προμηθέας κόντρα σε Βασιλακόπουλο: Κατέθεσε αίτημα συμμετοχής στο EuroCup

Ο Προμηθέας είναι μία από τις ομάδες που έχει εδραιωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Αγωνίζεται στην Α1 για τρίτη σερί σεζόν και για δεύτερη χρονιά, βρίσκεται στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Φέτος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος στο FIBA Champions League, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας, όμως, Βαγγέλης Λιόλιος, εκτιμά πως ο Προμηθέας μπορεί να έχει περισσότερα κέρδη αγωνιζόμενος στο EuroCup και για αυτό κατάθεσε επίσημα αίτημα συμμετοχής!

Με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα, ο Προμηθέας Πατρών πηγαίνει κόντρα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ας μην ξεχνάμε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι υπέρμαχος του Champions League της FIBA, όντας εδώ και χρόνια σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου. Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε και το πόσο "πολέμησε" τους διαιτητές της EuroLeague (Φούφη, Γκόντα, Κορομηλά, Παπαπέτρου) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, επειδή προτίμησαν να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες της Ευρωλίγκας.