Ομπράντοβιτς: Κι εγώ κι ο Σπανούλης ξέρουμε γιατί φύγαμε από τον Παναθηναϊκό

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα (podcast) του Τζο Αρλάουκας και δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη, την ιστορία του οποίου προτίμησε να την κρατήσει για τον εαυτό του...

Ομπράντοβιτς: Κι εγώ κι ο Σπανούλης ξέρουμε γιατί φύγαμε από τον Παναθηναϊκό

Απόσπασμα των δηλώσεων του Σέρβου τεχνικού της Φενέρμπαχτσε: "Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με αντιμετώπισε λες και ήμουν γιος της. Ερχονταν 3-4 φορές κάθε εβδομάδα στην προπόνηση, με ρωτούσαν αν ήταν όλα καλά, μας έδειχναν αγάπη και αγαπούσαν σαν τρελοί τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί. Η Αθήνα είναι εκπληκτική.

Είχαμε Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Φώτση, Τσαρτσαρή, Χατζηβρέττα, Σπανούλη, ήταν σπέσιαλ από κάθε άποψη αυτή η κατάσταση. Σέβομαι τον Σπανούλη, ξέρει την ιστορία, ξέρω κι εγώ την ιστορία, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γι' αυτή. Όλοι ξέρουν γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως πήρα μια σωστή απόφαση. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και ουδείς μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο μου είναι να τον αντιμετωπίζω".