Ντόμπριτς: «Ο Περπέρογλου είναι μία ιστορία μόνος του»

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στράτο Περπέρογλου.

Ντόμπριτς: «Ο Περπέρογλου είναι μία ιστορία μόνος του»

O παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Όγκνιεν Ντόμπριτς μίλησε στην σέρβικη ιστοσελίδα «blic.ru» μεταξύ άλλων για τον Στράτο Περπέρογλου, τον οποίο και αποθεώνει.

Για τους ξένους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον Ερυθρό Αστέρα και από ποιον έμαθε τα περισσότερα: «Όλοι οι ξένοι που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι πιο έμπειροι από εμάς και έχουν κάνει πιο πολλά, ειδικά οι Ρίβερς και Περπέρογλου. Αλλά, απ’ όσο ξέρω, μου άρεσε πολύ η συνεργασία με τον Ράγκλαντ. Του αρέσει να δίνει συμβουλές, ξέρει πολύ μπάσκετ και όχι μόνο πράγματα για τη θέση του. Δίνει πολύ καλές συμβουλές. Δεν θα σου φωνάξει αν κάνεις λάθος, αλλά θα σου δώσει φιλικές συμβουλές. Απόλαυσα που τον είχα συμπαίκτη και έμαθα αρκετά. Είμαι νεότερός του, τον ακούω και προσπαθώ να κάνω αυτά που μου λέει».

Για τον Στράτο Περπέρογλου: «Ο Στράτος είναι μία ιστορία μόνος του. Παίζει με ηρεμία και ενέργεια, κάτι που συναντάς πολύ σπάνια. Αυτά που κάνει στο παρκέ είναι εξαιρετικά για τους άλλους, ενώ στον ίδιο του φαίνονται συνηθισμένα. Εκτός παρκέ είναι καλός, καθόλου επιθετικός και δεν μας φωνάζει. Δεν του αρέσει να κάνει τον σταρ και όταν βγαίνει μπροστά δεν το κάνει για να τραβάει απλά την προσοχή».