Νόβοσελ: «Καμία απόφαση ακόμα για Ολυμπιακό και Αδριατική Λίγκα»

Ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ αναφέρθηκε στις συζητήσεις της ABA League με την ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας ότι η υπόθεση δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Πώς σχολίασε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Νόβοσελ: «Καμία απόφαση ακόμα για Ολυμπιακό και Αδριατική Λίγκα»

Ο Γενικός Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του εκ νέου για το θέμα της ένταξης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά:

«Οι Έλληνες μπορούν να λένε οτιδήποτε. Oι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ, δήλωσαν ότι θέλουν να παίξουν στην ABA League για δύο ή τρία χρόνια, ζητώντας πληροφορίες για τη διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι μίλησαν επίσης με μερικές ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση σχετικά με αυτό ούτε γνωρίζουμε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν.

Ο Παναθηναϊκός και η Χαποέλ Ερτζελία ενδιαφέρθηκαν επίσης για να συμμετάσχουν στη λίγκα, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν σοβαρές προθέσεις. Στη γενική συνέλευση της ABA League, ένα από τα θέματα θα είναι ο Ολυμπιακός. Θα δούμε αν θα αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες ή αν απλά θα τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους».