Χίμκι: Θέλει Τίμα και για του χρόνου

Ο γενικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας αποκάλυψε την πρόθεση του συλλόγου να διατηρήσει τον Λετονό άσο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν στις τάξεις της.

Χίμκι: Θέλει Τίμα και για του χρόνου

Ο Γιάνις Τίμα μπορεί να μην δικαίωσε τις προσδοκίες με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, μετά τον δανεισμό του στη Χίμκι, είναι γεγονός ότι έχει ανέβει κατακόρυφα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Λετονός άσος πραγματοποιεί συνεχόμενα εξαιρετικές εμφανίσεις με τη ρωσική ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με τοποθετήσεις του ο γενικός διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Ο Τίμα είναι ένας δυνατός παίκτης που έχει δώσει πολλά στην ομάδα μας. Προσφέρει αρκετά, φυσικά, και θα θέλαμε να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν, θα κάνουμε ό,τι γίνεται. Είναι πολύ νωρίς ακόμα όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ολοκληρωθεί η σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε παίκτης της Μπασκόνια δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για ακόμα ένα χρόνο. Ως εκ τούτου, η Χίμκι θα πρέπει να έρθει πρώτα σε κάποιου είδους συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να τον διατηρήσει στις τάξεις της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.