Ερυθρός Αστέρας - Μπούντουτσνοστ: Η ώρα του πρωταθλητή και της...Euroleague

Ο πέμπτος τελικός της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπούντουτσνοστ διεξάγεται σήμερα (22/4) στην Aleksandar Nikolić Hall.

Ερυθρός Αστέρας - Μπούντουτσνοστ: Η ώρα του πρωταθλητή και της...Euroleague

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 22/4 αναμένεται να μάθουμε ποια ομάδα της Αδριατικής Λίγκας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Euroleague, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Μπούντουτσνοστ με φόντο το πρωτάθλημα της ABA Liga και τη συμμετοχή στην Euroleague.

Μέχρι στιγμής οι γηπεδεούχοι είχαν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων καθώς το σκορ είναι 2-2. Ο αγώνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «θερμός» μετά τα όσα συνέβησαν στην έδρα της Μπούντουτσνοστ, εκεί όπου οι παίκτες του Αστέρα γνώρισαν τον απόλυτο τρόμο αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων τους είχαν «τρομοκρατήσει», ενώ φτάσαμε σε σημείο να παρακολουθούμε μέχρι και τον γιο του υπουργού εσωτερικών του Μαυροβούνιου να φτύνει τους παίκτες του Μίλαν Τόμιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη με σκορ 91-72 και 107-69 στα δύο πρώτα ματς, ακολούθησαν οι δύο σερί νίκες της Μπούντουτσνοστ με 80-72 και 84-80 ενώ απόψε το βράδυ η σειρά πάει στο πέμπτο και τελευταίο της παιχνίδι που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 9.