Σταυρόπουλος και Μπαφές στις συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα

Οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό στις συζητήσεις που κάνουν με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας. Θετικό το κλίμα.

Σταυρόπουλος και Μπαφές στις συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα

Στο Βελιγράδι βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Τιμ Μάνατζερ των "ερυθρολεύκων", Χρήστος Μπαφές. Οι δύο άνδρες θα έχουν σειρά από ραντεβού, συζητώντας την συμμετοχή των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας.

Σταυρόπουλος και Μπαφές θα συναντηθούν με εκπροσώπους από τις ομάδες των Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Τσεντεβίτα, Τσιμπόνα και Μπουντούτσνοστ. Σκοπός του ταξιδιού τους να ενημερώσουν τις προθέσεις του Ολυμπιακού, ώστε οι ομάδες να έχουν πλήρη γνώση του ενδιαφέροντος των Πειραιωτών, λίγο πριν την Γενική Συνέλευση.

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος των τελικών στην Αδριατική Λίγκα, θα υπάρξει γενική συνέλευση στην διοργάνωση, για να παρθεί η οριστική απόφαση για την συμμετοχή των Πειραιωτών στον θεσμό. Το κλίμα, πάντως, δείχνει θετικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες βλέπουν με θετικό μάτι την πιθανή ένταξη του Ολυμπιακού στην διοργάνωση.