Ο Τόμιτς θυμήθηκε τον Ολυμπιακό (vid)

Για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στο παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς, που δήλωσε ότι κάτι ανάλογο έχει ζήσει μόνο στο Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός. 

Ο Τόμιτς θυμήθηκε τον Ολυμπιακό  (vid)

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Τόμιτς αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας του, που βρέθηκε και στήριξε την προσπάθεια της να κάνει το 2-0 στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, απέναντι στη Μπούντουτσνοστ.

Οι Σέρβοι κέρδισαν με 107-69 την ομάδα του Μαυροβουνίου και πλέον βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, ενώ παράλληλα τόνισε πως η μοναδική φορά που έζησε κάτι ανάλογο ήταν, στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό και τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους. Μάς βοήθησαν πολύ ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να κάνουμε το 20. Χωρίς τη στήριξή τους, τα πράγματα θα ήταν πραγματικά δύσκολα για εμάς. Βρίσκομαι στον χώρο του μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο παρά μόνο μια φορά, όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε στην Kombank Arena»

Δείτε βίντεο από την ατμόσφαιρα του γηπέδου: