Τα είπαν Ολυμπιακός και Αδριατική Λίγκα - «Επίσημες ανακοινώσεις μετά...»

Οι εκπρόσωποι των "ερυθρόλευκων" είχαν συνάντηση σήμερα στο Ζάγκρεμπ με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας, εκφράζοντάς την πρόθεση να συμμετέχει η ομάδα στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν. 

Τα είπαν Ολυμπιακός και Αδριατική Λίγκα - «Επίσημες ανακοινώσεις μετά...»

Η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού για την Αδριατική Λίγκα έγινε και επίσημα την Τετάρτη (10/4).

Ο Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης, συναντήθηκαν στο Ζάγκρεμπ με τον πρόεδρο της διοργάνωσης, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά να συμμετάσχει στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα (συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, το marketing, αλλά και τις υποχρεώσεις που θα πρέπει να έχουν οι "ερυθρόλευκοι" στο πρωτάθλημα), ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν στη Λίγκα, όπου εκκρεμούν οι τελικοί ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπουντούτσνοστ.

«Κάναμε μία συνάντηση στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα. Οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος θα υπάρξει μετά το συμβούλιο των μελών της ABA League το οποίο θα λάβει χώρα μετά το τέλος των φετινών τελικών της διοργάνωσης», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Κάπου εδώ, όμως, να αναφέρουμε και μία σημαντική λεπτομέρεια. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασαν πως στο ενδεχόμενο που μετακομίσει η ομάδα τους στην Αδριατική Λίγκα, δεν θα το κάνουν για μία σεζόν. Σκοπός τους η παρουσία τους στο πρωτάθλημα να έχει μακρόχρονη διάρκεια...