Στην Κροατία ο Ολυμπιακός για συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα

Με εκπροσώπους της Αδριατικής Λίγκας θα συναντηθούν την Τετάρτη οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Λεπενιώτης.

Στην Κροατία ο Ολυμπιακός για συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα

Αλλαγές στην ΚΕΔ δεν έχουν γίνει, η άρνηση για ξένους διαιτητές παραμένει, οπότε και στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την πιθανότητα αποχώρησης τους από το ελληνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας σε εκείνο της Αδριατικής Λίγκας.

Την Τετάρτη (10 Απριλίου), λοιπόν, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος Marketing των "ερυθρολεύκων", Νίκος Λεπενιώτης, θα ταξιδέψουν στη Κροατία. Σκοπός τους να συναντηθούν με εκπροσώπους της διοργάνωσης, συζητώντας λεπτομέρειες για την ενδεχόμενο ένταξης των Πειραιωτών στο γειτονικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Λεπενιώτης είχε σχολιάσει τα εξής για την Αδριατική Λίγκα: «Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».