O διευθυντής μάρκετινγκ της Αδριατικής Λίγκας: «Καλοδεχούμενος ο Ολυμπιακός»

Κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος είναι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, σύμφωνα με τον διευθυντή μάρκετινγκ της διοργάνωσης, Ζόραν Αμπράμοβιτς. 

O διευθυντής μάρκετινγκ της Αδριατικής Λίγκας: «Καλοδεχούμενος ο Ολυμπιακός»

Ο Ζόραν Αμπράμοβιτς είναι ο διευθυντής μάρκετινγκ της Αδριατικής Λίγκας. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ρωτήθηκε για την πρόθεση που δείχνει ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στη διοργάνωση. Η απάντηση του ήταν πως οι Πειραιώτες είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενοι...

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο από καλοδεχούμενος. Επειδή μετά από αυτό, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, θα αλλάξει το στάτους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με τεράστιο brand name, με συναρπαστική ιστορία και εκπληκτικούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του. Κάτι που σημαίνει πώς εάν ενταχθεί στην Αδριατική Λίγκα, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πετυχημένο. Τα γήπεδα θα είναι σίγουρα περισσότερο γεμάτα, θα έχει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Η άφιξή του δεν θα έχει αρνητικά αποτελέσματα για κανένα. Καμιά ομάδα δεν θα λείψει από τη διοργάνωση.

Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ανήκουν στην ελίτ της Ευρωλίγκας. Από την άλλη, δεν είναι μια διαδικασία που μια ομάδα θα έρθει στη Λίγκα για μόνο ένα χρόνο και μετά θα γυρίσει στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ήταν καλό για την εικόνα της Αδριατικής Λίγκας και το μέλλον της».