Τι εννοούσε ο Πρίντεζης όταν έλεγε στο βίντεο «δεν μιλάω μαζί σας» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τον τρόπο του έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η ομάδα προχωρά ενωμένη, συσπειρωμένη και μονιασμένη. Το θέμα των αποδυτηρίων θεωρείται λήξαν. 

Τι εννοούσε ο Πρίντεζης όταν έλεγε στο βίντεο «δεν μιλάω μαζί σας» (vid)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, περιμένοντας την πτήση για τα Κανάρια νησιά, ο Γιώργος Πρίντεζης (με αρκετή δόση χιούμορ) ανέβασε ένα video στο instagram, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Έξι ώρες πτήσης, δεν μιλάμε και σε κανέναν, πως θα περάσει η ώρα...», σχολίασε, έχοντας δίπλα του, τους Γιώργο Μπόγρη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ.

Ο καθένας από τους συμπαίκτες του, του τόνιζε πως θα μπορεί να μιλήσει μαζί τους, με τον υπαρχηγό να προσποιείται τον ενοχλημένο, σχολιάζοντας «δεν θέλω, δεν μιλάω σε κανέναν σας». Στο τέλος, βέβαια, όλοι έσκασαν στα γέλια.

Ποιος είναι ο λόγος όμως που ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε το σχετικό video. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το θέμα των αποδυτηρίων με την περίφημη διαρροή έληξε! Η ομάδα συσπειρώθηκε και πάλι. Οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" έκαναν συνάντηση, συζήτησαν μεταξύ τους με ειλικρίνεια και όπως έπρεπε. Tο επίμαχο θέμα ξεκαθαρίστηκε και ταυτόχρονα... έφυγαν τα σύννεφα πάνω από τα αποδυτήρια, όπως και έφτιαξαν ξανά οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Τα όποια λάθη συγχωρέθηκαν-ξεπεράστηκαν και το καλό της ομάδας μπήκε (ξανά) πάνω απ' όλους. Εντάξει, οι παίκτες δεν έφτασαν στο σημείο να μην μιλούν μεταξύ τους (για αυτό και το καυτηρίασε με τον τρόπο του ο Έλληνας φόργουορντ), αλλά είναι γεγονός πως η εμπιστοσύνη μεταξύ τους κλονίστηκε, όπως και είναι αλήθεια πως το περιστατικό επηρέασε τον 34χρονο φόργουορντ, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και η ομάδα προχωρά ενωμένη και μονιασμένη, σαν μία γροθιά. Αυτό είναι μεγάλο κέρδος ενόψει της συνέχειας. Φάνηκε και από την αγωνιστική τους εικόνα εντός παρκέ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Ένα σύνολο που άρχισε και πάλι να παίζει ο ένας για τον άλλον, με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να βρίσκουν σιγά-σιγά ξανά τον ρυθμό τους, την χημεία τους, αλλά και την ομοιογένεια τους. Είναι αρκετά τα θέματα που έχουν απασχολήσει τους Πειραιώτες το τελευταίο δίμηνο, διανύοντας μία πρωτόγνωρη κρίση. Το σημαντικό, όμως, είναι πως ένα-ένα αρχίζουν και λύνονται.