Συγκίνηση στο "αντίο" για τον Αλέκο Σπανουδάκη (pics)

Πλήθος κόσμου στο "αντίο" για τον Αλέκο Σπανουδάκη. Έδωσαν το "παρών" οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού. Συγκινημένος ο Γιώργος Σιγάλας. Στεφάνια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Συγκίνηση στο "αντίο" για τον Αλέκο Σπανουδάκη (pics)

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στη κηδεία του σπουδαίου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Αλέκου Σπανουδάκη, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 90 ετών, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου.

Ο Γιώργος Σιγάλας ήταν εμφανώς συγκινημένος. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών στη δεκαετία του '90, ο οποίος και σήκωσε ψηλά στον ουρανό τα τρία τρόπαια της αλησμόνητης σεζόν 1996-1997, ήταν ανακάλυψη του Αλέκου Σπανουδάκη στις γειτονιές του Πειραιά. Εκείνος τον έφερε στο μπάσκετ και ο "Ράμπο" δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το "αντίο" στον μεγάλο του δάσκαλο.

Μαζί του ήταν και άλλοι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, όπως ο Βασίλης Σούλης, ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχοντας τον "κυρ Αλέκο" για προπονητή. Ο Νίκος Μπάρλος, αλλά και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, οι οποίοι πλέον ηγούνται των Ακαδημιών της ΚΑΕ.

Στεφάνια έστειλαν τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και η ΚΑΕ ΑΕΚ. Εκεί ήταν και η πρώην πολίστρια, Εύη Μωραϊτίδου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς του 2004. Είναι η σύζυγος του Πέτρου Σπανουδάκη, ανηψιού του Αλέκου.

Στο πλευρό της συζύγου του Νανού, και δίπλα στις πολυαγαπημένες κόρες του Σοφία και Ρόζα, σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, βρέθηκαν οι συμπαίκτες του Αλέκου Σπανουδάκη στην ομάδα που κατέκτησε τα δύο πρώτα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, οι Θόδωρος Βαμβακούσης, Βασίλης Φασιλής, και Θύμιος Φιλίππου.

Εκεί ήταν ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού, Γιάννης Παραγυιός και πολλοί ακόμη παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά: Ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, ο Σούλης Ράμμος, ο Νίκος Μπάρλος, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Βασίλης Σούλης ανάμεσα σε άλλους. Εκεί ήταν ο Μάκης Κατσαφάδος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ, Μιχάλης Κυρίτσης και ο Δαμιανός Χατζηκόκκινος, ο Νίκος Μπαμπανικολός και ο επί σειρά ετών έφορος του Ολυμπιακού Πέτρος Χατζηκώστας.