Ολυμπιακός: Γιατί κάλεσαν σε γεύμα τους παίκτες οι Αγγελόπουλοι

Γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή γι' αυτή την κίνηση.

Ολυμπιακός: Γιατί κάλεσαν σε γεύμα τους παίκτες οι Αγγελόπουλοι

Η περίοδος είναι σίγουρα δύσκολη για τον Ολυμπιακό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε μη αγωνιστικό επίπεδο. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων ηττών στην Ευρωλίγκα και σίγουρα μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου και την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, είναι μια περίοδος πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων αλλά και πιθανό πριν από μια σειρά σημαντικών για το μέλλον του Ολυμπιακού αποφάσεων που θα πρέπει να λάβει η διοίκηση.

Ίσως γι' αυτό, οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να παραθέσουν γεύμα στους παίκτες αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Ένα γεύμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συσπείρωσης αλλά και ότι στέλνει και ένα μήνυμα για την ισχυρή παρουσία των δύο στην ΚΑΕ.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξαν να μιλήσουν πριν από τον σημαντικό για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα αγώνα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ αύριο, Παρασκευή (1/3, 21:30) προφανώς διότι θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ενισχύσουν και την αυτοπεποίθηση των παικτών.