Παντελάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Παντελάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο»

Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον δεύτερο ημιτελικό του 20ου Final 4 Γυναικών για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά (22-24 Μαρτίου). Η ομάδα του Πειραιά θα διεκδικήσει το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιό της στον θεσμό, με τον Γιώργο Παντελάκη να μιλάει στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την κλήρωση και τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην πόλη της Κρήτης.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Πάντα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Εμείς από την αρχή της χρονιάς σαν Ολυμπιακός, ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει, ήταν να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας. Από την πλευρά μας δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον ημιτελικό του Final 4.

Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο και για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, να περάσουμε στον τελικό και στη συνέχεια να αγωνιστούμε με την ομάδα με την οποία θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το Final 4 θα γίνει σε μια όμορφη πόλη όπως τα Χανιά και θεωρώ ότι θα είναι μια γιορτή και ελπίζω τα παιδιά αλλά και οι ομάδες που συμμετέχουν να χαρούν τα παιχνίδια που θα γίνουν εκεί».