Από την πρώτη κατηγορία στην Γ' Εθνική ο Οικονόμου

Μετά την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο, ο Νίκος Οικονόμου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερμή Σχηματαρίου στη Γ' Εθνική.

Από την πρώτη κατηγορία στην Γ' Εθνική ο Οικονόμου

Ύστερα από την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, ο Νίκος Οικονόμου βρήκε νέα ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Πανιωνίου, είναι πλέον προπονητής στον Ερμή Σχηματαρίου, στην Γ' Εθνική. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι αυτή την στιγμή 8η στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου ενώνει τις δυνάμεις του με έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, τον Νίκο Οικονόμου. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πλέον είναι προπονητής θα έχει την πλήρη ευθύνη και εποπτεία της ομάδας από τις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι το ανδρικό τμήμα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία συνεργασία την οποία πραγματοποιεί η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή, που θέλουν να ζήσουν το δικό τους αθλητικό όνειρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επενδύουν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ με συνέπεια, σκληρή δουλειά και όραμα φτάνοντας στην κορυφή.

Με οδηγό την πορεία που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Οικονόμου ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου φιλοδοξεί να γράψει τις δικές του επιτυχημένες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ".