Ολυμπιακός: Ο Μπλατ έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα

Παρά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα, ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στην ομάδα του Ολυμπιακού, από την στιγμή που δεν έχει και πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα

Παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας, με σκοπό να «καθαρίσει» το μυαλό τους.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει και αγωνιστική στο πρωτάθλημα (λόγω των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ), ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε σωστό να ξεκουράσει τους παίκτες του, τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για προπόνηση την Κυριακή (24/2), ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Παρασκευής (1/3) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο.

Ο Αξέλ Τουπάν επέστρεψε στην Γαλλία για να δει την οικογένεια του, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος πήγε για ταξίδι αναψυχής στην Ολλανδία. Οι Γιάνις Τίμα, Γιάνις Στρέλνιεκς και Νίκολα Μιλουτίνοφ ενσωματώνονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, και ο Team Manager, Χρήστος Μπαφές, ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν το Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament και την προσπάθεια της Εφηβικής μας ομάδας.