Φινάλε με ήττα τα κορίτσια του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας γυναικών έχασε απ΄ την Αβενίδα με 72-48

Φινάλε με ήττα τα κορίτσια του Θρύλου

Το ευρωπαϊκό ταξίδι των κοριτσιών του Θρύλου ολοκληρώθηκε απόψε, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα στη Σαλαμάνκα απ΄ την Αβενίδα με 72-48. Οι «ερυθρόλευκες» τερμάτισαν όγδοες στον β’ όμιλο της Ευρωλίγκας, με απολογισμό 2 νίκες και 12 ήττες. Τα πράγματα για τις Πειραιώτισσες θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, καθώς αρκετά παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός κέρδισε εμπειρίες για το μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 39-31, 52-40, 72-48.

ΑΒΕΝΙΔΑ: Αρόγιο 2, Ασουρμέντι 7, Γκιλ 2, Γκόρι 6, Λόιντ 17, Ντομίνγκεζ 4 (7ασ), Ελονού 15, Γκίβενς 8 (4ασ), Ρόμπινσον 11 (10ρ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζόνσον 5 (7ρ), Κοσμά, Νικολοπούλου 6 (4ασ), Παυλοπούλου, Σταμάτη 4, Αυτζή, Σωτηρίου 7, Σπυριδοπούλου 12, Τόμας 12 (3ασ), Τίκβιτς 2 (7ρ).

Η τελική βαθμολογία του ομίλου: Κουρσκ 27, Σοπρόν, Φενέρμπαχτσε, Ρίγα 22, Αβενίδα 21, Καρόλο, Χατάι 19, Ολυμπιακός 16.

Δηλώσεις

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι ότι: "Όταν ήρθαμε εδώ γνωρίζαμε ότι η Αβενίδα έχει έναν νέο προπονητή και ξέραμε ότι η ομάδα άλλαξε τον τρόπο που αγωνίζεται. Πλέον είναι ακόμα πιο επιθετική στην άμυνα και πιέζει για 40 λεπτά. Εμείς από την μεριά μας ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτές τις συνθήκες αλλά μέσα στο παιχνίδι θεωρώ ότι σε κάποια σημεία χάσαμε την συγκέντρωση μας, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε να έχουμε στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Η Αβενίδα είναι μια εκπληκτική ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της στο Eurocup".

Η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: "Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Γενικότερα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια μας στην διοργάνωση. Το μοναδικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα και είμαστε ως ένα σημείο ικανοποιημένοι για την πορεία μας".