Μητρούδης: «Ο Ολυμπιακός έχει δίκιο - Πρέπει να εξαφανιστεί όλη η ΚΕΔ»

Ο Θεόφιλος Μητρούδης έριξε... βόμβες! Τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, επισημαίνοντας πως όλοι στην ΚΕΔ πρέπει να εξαφανιστούν άμεσα, καθώς εκεί κυριαρχεί το πράσινο!

Μητρούδης: «Ο Ολυμπιακός έχει δίκιο - Πρέπει να εξαφανιστεί όλη η ΚΕΔ»

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, ο οποίος γνωρίζει καλά πράγματα και καταστάσεις στην ελληνική καλαθοσφαίριση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94.6». Υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έχει δίκιο να παραπονιέται, επισημαίνοντας πως πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα μέλη που αποτελούν αυτή την στιγμή την ΚΕΔ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «ΣΠΟΡ FM»: «Θα ήθελα να μιλήσω με δύο διαφορετικούς ρόλους. Ο πρώτος είναι του ιστορικού αναλυτή γιατί είμαι από τους λίγους ανθρώπους.

Ο χρόνος δεν αλλάζει τα πράγματα. Ο χρόνος είναι ίδιος αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν και δυστυχώς οι άνθρωποι που αλλάζουν είναι πάντα οι ίδιοι. Το 1993 θέλουμε να παίξουμε το ματς του Κυπέλλου ο Άρης με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει σφαγιαστεί από τον Παπαδημητρίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αποχωρεί τότε από το πρωτάθλημα. Ολίσθημα! Όπως έκανε τώρα ολίσθημα ο Ολυμπιακός, το ίδιο είχε κάνει τότε και ο Παναθηναϊκός. Έρχονται λοιπόν τότε οι διαιτητοπατέρες, οι οποίοι πρέπει να βάλουν τότε διαιτητές πρώτης κλάσης, δηλαδή τους Συμεωνίδη, Πιτσίλκα και Κορομηλά. Αυτοί είχαν την σειρά για να παίξουν τότε και εγώ τους είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Αντίθετα, έβαλαν άλλους και με εντολή ουσιαστικά βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει έναν τίτλο.

Είχαν εντολή τότε να βάλουν τον Ράλη και τον Τσανίδη, που όλοι ξέρουν πώς διαιτήτευε ο Ράλλης. Το έκαναν αυτό για να ευνοήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως σαν παράγοντας ήταν καλύτερος όλων και ο πιο καθαρός.

Την τρώγαμε τότε όλοι και αναγκάστηκε να φύγει ο Παύλος. Κακώς όπως κακώς το έκανε και ο Ολυμπιακός τώρα. Όταν είδε ο Δημητράκης τον πόλεμο αυτόν, άρχισε την άμυνα, γιατί όταν κάνεις καλή άμυνα βγαίνεις και στην επίθεση. Αυτό όμως τώρα πρέπει να σταματήσει. Βέβαια όσο καιρό το κάνει ο Δημητράκης δεν είναι μόνος του. Είναι πολλές οι φορές στο ΟΑΚΑ που πήγε και έβριζε τους διαιτητές γιατί θεωρούσε ότι ευνοούσαν τον Ολυμπιακό.

Πάμε στο τώρα. Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει δίκιο. Αυτοί όλοι στην ΚΕΔ πρέπει να εξαφανιστούν άμεσα γιατί ξέρω πολλά πράγματα. Να έρθουν καινούριοι άνθρωποι όπως και στο ποδόσφαιρο. Όσα χρόνια είναι η ΚΕΔ έτσι, χτίζεται μια πράσινη επίθεση. Δεν είμαι με τους Ολυμπιακούς, απλά λέω τα πράγματα όπως έχουν.

Ο Ολυμπιακός είναι προ διλήμματος, όμως πριν από όλα αυτά πρέπει να κάνει ομάδα. Ο Μπλατ τον κορόιδεψε τον Ολυμπιακό, πήρε τον παχυλό μισθό του και έκανε ομάδα παλιάς κοπής».