Η πρώτη αντίδραση Μπλατ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

«Στηρίζω τους ιδιοκτήτες 100%», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού - Διαφώνησε με την αποχώρηση, αλλά μιλά για σκάνδαλο, στο οποίο η ομάδα αντέδρασε δυναμικά.

Η πρώτη αντίδραση Μπλατ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ, αυτό που βίωσε την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για πρώτη φορά για ότι συνέβη στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δεν έκρυψε ότι ακόμα και υπό τις συνθήκες που έγινε το πρώτο ματς δεν συμφωνεί με την απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα. Όμως παραδέχεται ότι γι' αυτόν η κατάσταση είναι κάτι νέο, μίλησε για σκάνδαλο, τόνισε ότι το ποτήρι ξεχείλισε και πρόσθεσε ότι στηρίζει απόλυτα τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που αποφάσισαν να πάρουν μια δυναμική θέση.

Αναλυτικά, η δήλωσή του στο Ισραήλ:

«Η ομάδα πήρε μία απόφαση με την ελπίδα να αλλάξει κάτι ώστε να έχει δίκαιη αντιμετώπιση. Είναι μία πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. «Στηρίζω τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση 100%, αλλά δεν συμφωνώ απαραίτητα και με την απόφαση να αποχωρήσουμε. Είμαι καινούργιος σε αυτή την κατάσταση και δεν έχω την προοπτική και την εμπειρία παλαιότερων ετών γύρω την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από αυτό το σκάνδαλο. Το ποτήρι ξεχείλισε και η ομάδα αποφάσισε να πάρει μία δυναμική θέση».