Για τη δεύτερη νίκη στη Euroleague ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκες» θα επιζητήσουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (13/2, 17.00) κόντρα στην Carolo Basket.

Για τη δεύτερη νίκη στη Euroleague ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Carolo Basket την Τετάρτη (13/02, 17:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την κακή εμφάνιση στη Ρίγα, θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ και μαζί με τον κόσμο τους να πανηγυρίσουν την δεύτερή τους νίκη στην διοργάνωση.

Από την προπόνηση απουσίασε η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκής μοίρας και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα από την Γαλλία. Εκτός αποστολής είναι και οι Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Carolo Basket τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για το παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις μας στην Ευρωλίγκα μπροστά το κοινό μας. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη στην Ευρωλίγκα.

Η Carolo Basket είναι μία ομάδα που μας νίκησε στις λεπτομέρειες στην Γαλλία και από την μεριά μας θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα έχουμε μαζί μας την Άννα, όμως έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου και πιστεύω στις δυνατότητές μας και μαζί με τον κόσμο μας θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε για το ματς με την Carolo Basket: «Είναι από τις ομάδες που χάσαμε στις λεπτομέρειες και σίγουρα αυτό μας έχει πεισμώσει παραπάνω. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για αυτό το ματς και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε τόσο πολύ».

- Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Carolo Basket θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

- Η αναμέτρηση Ολυμπιακός- Carolo Basket θα μεταδοθεί από το EΡTPLAY1