Δήλωση Αγγελόπουλων για το θέμα Πρίντεζη

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν θέση για την διαρροή του ηχητικού μηνύματος του Γιώργου Πρίντεζη

Δήλωση Αγγελόπουλων για το θέμα Πρίντεζη

Πριν λίγες μέρες διέρρευσε σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (παρανόμως, καθώς αποτελεί προϊόν υποκλοπής) ένα ηχητικό ντοκουμέντο με σχόλιο του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος απευθύνεται στους συμπαίκτες του. Στη συνομιλία, ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" (λίγες μέρες πριν το ματς με την Χίμκι) εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές (η οποία υπερβαίνει τους έξι μήνες), τονίζοντας πως έχει την πρόθεση να μείνει εκτός ομάδας (έχοντας ενημερώσει για το θέμα και τον προπονητή του, Ντέιβιντ Μπλατ), αφού η υπομονή του είχε εξαντληθεί.

Βέβαια, αυτό ποτέ δεν έγινε πράξη, καθώς βρέθηκε η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο πλευρών και ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να προπονείται και να παίζει μπάσκετ κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού. Για το επίμαχο θέμα πήραν επίσημη θέση οι πρόεδροι της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάνουν επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ παράλληλα εκθειάζουν τον χαρακτήρα του παίκτη τους, τονίζοντας πως το γεγονός επρόκειτο για κακή στιγμή.

Δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων "φθηνών" μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …»