Παντελάκης: «Οι διαιτητές σφύριζαν διαφορετικά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε την διαιτησία του αγώνα λέγοντας πως επηρέασε την ροή του παιχνιδιού. 

Παντελάκης: «Οι διαιτητές σφύριζαν διαφορετικά»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα στην Λετονία από την Ρίγα με 70-44 για την 12η αγωνιστική της EuroLeague Women.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης στάθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης στην διαιτησία του αγώνα λέγοντας:

«Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Ρίγα. Δυστυχώς για αυτό το παιχνίδι ενώ ξεκινήσαμε καλά στην διάρκεια του άλλαξε. Δεν έχουμε μιλήσει για διαιτησία και δεν θα ξαναμιλήσουμε αλλά είναι το πρώτο παιχνίδι που οι διαιτητές ήταν πραγματικά προβληματικοί. Είχαμε σφυρίγματα που δεν είχαν κάποιο νόημα στη ροή του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το κλειδί που άλλαξε ο ρυθμός του ματς. Δυστυχώς σφύριζαν διαφορετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε για να παίξουμε και τους άλλους δύο αγώνες που έχουμε στη διάρκεια της Ευρωλίγκα. Όσο για εμάς είχαμε την Πηνελόπη με το σπάσιμο στη μύτη, η οποία έπαιξε με προστατευτική μάσκα και η Άννα η οποία ήταν με πυρετό και προτιμήσαμε στην διάρκεια του ματς να την ξεκουράσουμε αφού δεν είχε ανάσες».

Η Ιβάνα Τίκβιτς τόνισε μετά το παιχνίδι πως: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Δεν καταφέραμε να δείξουμε την δύναμη μας στην άμυνα και να είμαστε δυνατές. Συγχαρητήρια στην ομάδα της TTT Riga,η ατμόσφαιρα ήταν απολαυστική για γυναικείο μπάσκετ και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Αλλά ελπίζουμε όλοι ότι θα γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης».