Παπανικολάου: «Ευελπιστώ ότι θα είμαι καλά με τη Μακάμπι!»

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπόγρης, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ζακ Λε Ντέι παραβρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού της ΚΑΕ το βράδυ της Δευτέρας (4/2).

Παπανικολάου: «Ευελπιστώ ότι θα είμαι καλά με τη Μακάμπι!»

Στα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος της εταιρίας Volton, επίσημου χορηγού της ΚΑΕ, εκπροσωπήθηκε ο Ολυμπιακός μέσω των Κώστα Παπανικολάου, Γιώργου Μπόγρη, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ζακ Λε Ντέι το βράδυ της Δευτέρας (4/2).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο «Παπ» προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την κατάστασή του ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί στη Euroleague με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεδομένου ότι προέρχεται από τραυματισμό.

«Όλοι μαζί ελπίζω να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο Τελ Αβίβ και να πάνε όλα καλά. Θα προσπαθήσω και θα δούμε πως θα πάει αυτή την εβδομάδα το πόδι μου και ευελπιστώ πως θα είμαι καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη μάχη με τη Μακάμπι και αν γίνεται δυσκολότερο λόγω του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο φόργουορντ των Πειραιωτών επισήμανε:

«Ο κόουτς γνωρίζει καλά την ομάδα αλλά και πολλά παιδιά που ήταν εδώ πέρσι. Σαφώς όμως το στυλ του παιχνιδιού μας έχει αλλάξει και είναι διαφορετικό. Το γήπεδο της Μακάμπι και ο κόσμος της το καθιστούν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και θέληση από όλους για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα».