Άκυρο το ρεπό! Άπαντες στο ΣΕΦ για προπόνηση

Ο Ολυμπιακός είχε προγραμματισμένο ρεπό για την Παρασκευή, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ το ακύρωσε! Άπαντες στο ΣΕΦ για προπόνηση και video. Ο Αμερικανός προσπαθεί να «αφυπνίσει» τους παίκτες του. Εκτός ο Κώστας Παπανικολάου.

Άκυρο το ρεπό! Άπαντες στο ΣΕΦ για προπόνηση

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε προγραμματισμένο ρεπό για την Παρασκευή (1/2), μία μέρα μετά από το παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τόσο η ήττα όμως, όσο κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση των "ερυθρολεύκων", ανάγκασε τον Ντέιβιντ Μπλατ να το ακυρώσει!

Ο Αμερικανός τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του να έρθουν κανονικά στο ΣΕΦ για προπόνηση, ενώ παράλληλα είδαν και σε video το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναλύοντας τα λάθη τους.

Παίκτες και προπονητές συζήτησαν μεταξύ τους, τόσο για τα αίτια της κακής εικόνας που παρουσίασαν κόντρα στους Καταλανούς, όσο και για το τι πρέπει να αλλάξουν, αλλά και πως πρέπει να προχωρήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς έρχεται πρόγραμμα-φωτιά για τον Ολυμπιακό.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Παπανικολάου. Δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό του (αιμάτωμα στο γόνατο) και προστατεύθηκε ενόψει της συνέχειας.

Επόμενος αντίπαλος ο Ήφαιστος στη Λήμνο, την Κυριακή (3/2) το μεσημέρι (15:30), ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, την ερχόμενη Πέμπτη (7/2).