Καστρίτης: "Απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά και μάχη για κάθε κατοχή"

Ο Γιάννης Καστρίτης έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί αύριο (15:45) ο Άρης στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να φτάσει στην έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα και να αποφύγει οριστικά τις περιπέτειες.

Καστρίτης: "Απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά και μάχη για κάθε κατοχή"

Ο τεχνικός του Άρη με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Πανιώνιο. Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, έχοντας χάσει το τελευταίο διάστημα, αρκετούς αγώνες στις λεπτομέρειες, ακόμη και με σουτ στη λήξη. Έχουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Μπέρι, αλλά και παίκτες με εμπειρία και εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Ντόρσεϊ. Τους αρέσει να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και γενικά είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά ομάδα.

Τα παιδιά μας, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά αυτές τις μέρες, πάρα τα προβλήματα τραυματισμών που πολλοί αντιμετωπίζουν. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θα επιδιώξουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά και μάχη για κάθε κατοχή. Θέλουμε να φτάσουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, με πολύ πάθος και με τη στήριξη του κόσμου μας, για έναν ακόμη αγώνα. Εύχομαι να τα καταφέρουμε”.

Απών από τον αυριανό αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Καστρίτη.