Κομβικό ματς του Ολυμπιακού με Χατάι στο ΣΕΦ!

Κρίσιμο για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη το ματς της Τρίτης (29/1, 18:00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Τι δήλωσαν ο κόουτς Γιώργος Παντελάκης και η «κάπτεν» του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη.

Κομβικό ματς του Ολυμπιακού με Χατάι στο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Hatay BB την Τρίτη στο ΣΕΦ (29/01, 18:00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τη νίκη να είναι σημαντική για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει «ζωντανή» στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του Eurocup, με την ομάδα από την Τουρκία να έχει μέχρι στιγμής 4 νίκες και 6 ήττες στην διοργάνωση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με την Hatay BB στο ΣΕΦ.

Η αποστολή του Θρύλου για την αναμέτρηση αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Τζέσικα Τόμας, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με την Hatay BB: «Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Η Hatay BΒ είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά προέρχεται από τη νίκη επί της Carolo και έρχεται με διαφορετική ψυχολογία για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως και τα τρία επόμενα που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα για την συνέχεια της ευρωπαϊκής μας πορείας φέτος. Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης και τον έχουμε ανάγκη στο ματς με την Hatay BB, για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε για το ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί παίζεται σε μεγάλο βαθμό η ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Η Hatay BB είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει κάποιες απώλειες σε σχέση με το πρώτο μας ματς στην Τουρκία αλλά και έχει και την προσθήκη της Ουίλιαμς. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει και να μας σπρώξει στη νίκη. Είναι ένα ματς που κρίνει πολλά και τον θέλουμε δίπλα μας στο ΣΕΦ την Τρίτη».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι. Γενική είσοδος: 5 ευρώ

- Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Hatay BB θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

- Η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Hatay BB θα μεταδοθεί από το EΡTPLAY1.