Παντελάκης: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας»

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως ήταν δύσκολη η αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο Κουρσκ. 

Παντελάκης: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε στην ήττα στην Ρωσία με 75-58. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θεωρώ ότι η Ντιναμό Κουρσκ είναι μία από τις ομάδες που θα είναι στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο παιχνίδι και στο πλάνο μας και τα πήγαμε αρκετά καλά στην επίθεση. Αλλά στην τρίτη περίοδο, δεν ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στην άμυνα ζώνης που δοκίμασε η Ντιναμό Κουρσκ. Επαιξαν πιο δυνατά στην άμυνα και στις επαφές, έβαλαν κάποια πολύ κρίσιμα σουτ και χάσαμε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω ότι καλύτερο στην ομάδα της Ντιναμό Κουρσκ στη συνέχεια της Ευρωλίγκας».

Ερωτώμενος για τον λόγο που η ομάδα του, παρότι παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει μόνο μία νίκη στη διοργάνωση, ο κόουτς είπε: «Φέτος κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρωλίγκα και οι αθλήτριές μου έπαιξαν για πρώτη φορά στην διοργάνωση. Όταν ξεκινήσαμε ουσιαστικά έμοιαζε ότι δεν πιστεύαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι. Στη συνέχεια χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο για να το καταλάβουμε αυτό και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και εννοείται πλέον έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να βρεθούμε στο Eurocup».

Η Λικέντρα Τζόνσον δήλωσε από την μεριά της πως: «Εννοείται γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε εδώ. Η Ντιναμό Κουρσκ είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά σοφτ στο παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και δεν τα καταφέραμε καλά σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλό μας και τώρα εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά».