Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαλέγουν: Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου… (video)

Ένας τίτλος, μία μεγάλη νίκη, ένα σπουδαίο σουτ. Η επιλογή της πιο όμορφης στιγμής είναι συνήθως εύκολη. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να επιλέξεις τη χειρότερη όλων;

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαλέγουν: Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου… (video)

O Ολυμπιακός έχει ζήσει πανηγυρικές βραδιές τα τελευταία χρόνια αλλά και κάποια αρνητικά αποτελέσματα που “πόνεσαν”.

Το Eurohoops συνάντησε τους παίκτες των “ερυθρολεύκων” και τους ζήτησε να ξεχωρίσουν αυτή τη μία στιγμή που δεν θα ήθελαν ποτέ να είχαν βιώσει στην καριέρα τους. Οι απαντήσεις ποικίλουν…

Αγραβάνης: “Ε φυσικά ο τραυματισμός μου! Το αστείο είναι πως όποτε χτυπάω εγώ δείχνω ότι πονάω, ακόμα και να μην έχω κάτι, αλλά στον τραυματισμό μου που είχα ρήξη χιαστού ήταν όλα ΟΚ, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Δεν πόνεσα τόσο…”

Παπανικολάου: “Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν μία περίοδος ουσιαστικά, ενός χρόνου, όχι και μικρή. Από τον Φεβρουάριου του 2015 και τον τραυματισμό μου στο Χιούστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 που επέστρεψα στον Ολυμπιακό και άρχισα σιγά-σιγά να βρίσκω τον εαυτό μου.”

Σπανούλης: “Σίγουρα με έχει πληγώσει το τρίποντο που έχασα με την Αργεντινή και δεν μπήκαμε στα ημιτελικά της Ολυμπιάδας. Και με τον Ολυμπιακό το χαμένο πρωτάθλημα του 2017 στο πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.”

Μάντζαρης: “Με διαφορά ο τραυματισμός μου στον χιαστό και με είχε επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.”

Μπόγρης: “Κοίτα γενικά είμαι πάρα πολύ τυχερός σαν παιδί, να χτυπήσω ξύλο. Σίγουρα αρκετά πράγματα μπορεί να σε προβληματίσουν, να σε στεναχωρήσουν. Θεωρώ ότι για εμένα οι πιο δύσκολες στιγμές αφορούν σημαντικά παιχνίδια που ήθελα να βοηθήσω και δεν μπόρεσα. Μετά πήγαινα σπίτι, έσπαγα κανά-δυο ντουλάπες, έσπαγα κανένα σερβίτσιο, το ξεπερνούσα και γυρνούσα πίσω με το χαμόγελο.”

Πρίντεζης: “Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν ένα συγκεκριμένο 5μηνο που είχαν έρθει όλα μαζεμένα και ίσως αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν μπορούσα πραγματικά να συγκεντρωθώ και να είμαι όπως θα ήθελα στο παρκέ. Με διάφορα πράγματα που είχαν συμβεί, εξωγηπεδικά κυρίως, με τον πατέρα μου αλλά και γενικότερα.”

ΠΗΓΗ: EUROHOOPS.GR