Μπούτσκος: «Θα είναι μία πολύ σκληρή μάχη»

Ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στον ερχόμενο τελικό του ΠΑΟΚ με τη Μπιλμπάο (29/4, 21:00). 

Μπούτσκος: «Θα είναι μία πολύ σκληρή μάχη»

Στο περιθώριο της αναχώρησης της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ισπανία ο Παντελής Μπούτσκος παραχώρησε δηλώσεις, ενόψει του δεύτερου τελικού του FIBA Europe Cup με αντίπαλο τη Μπιλμπάο (29/4, 21:00).

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υποστήριξε: «Το μότο μας είναι το ίδιο. Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες. Θα είναι μία πολύ σκληρή μάχη. Αν γυρίζουμε δύο μήνες πριν μπορούμε να δούμε ότι είμαστε ένα γκρουπ, που του ασκήθηκε μεγάλη κριτική, δεχθήκαμε συγκρίσεις.

Δεν αποφύγαμε την κριτική, τη χρησιμοποιήσαμε ως καύσιμο. Έπρεπε να γίνουμε μία πολύ δεμένη ομάδα. Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Κάθε νίκη μας έφερνε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Η ομάδα είναι φτιαγμένη από στιγμές που δεν καταγράφονται από τη στατιστική.

Είναι πολύ εύκολο το μυαλό να ξεφύγει. Τα παιδιά με έκαναν πάρα πολύ περήφανο, για το πόσο κλειδωμένοι ήμασταν σε αυτή τη διαδικασία. Το ότι τερματίσαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο στην Ελλάδα είναι κάτι εξόχως σημαντικό.

Το κίνητρο παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα υπάρξουν προσαρμογές στην τακτική και από τις δύο ομάδες. Το Μπιλμπάο έχει μέγεθος».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110