Euroleague Γυναικών: Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σοπρόν!

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη ουγγρική ομάδα για την 9η αγωνιστική της FIBA Euroleague Women με στόχο να «σπάσει το ρόδι» στη διοργάνωση.

Euroleague Γυναικών: Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σοπρόν!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής το απόγευμα της Τετάρτης (16/1, 18:00) στο «Τ. Καμπούρης» τη Σοπρόν και θέλει να κατακτήσει το πρώτο του ροζ φύλο στη FIBA Euroleague Γυναικών.

*Δείτε τον αγώνα σε LIVE streaming ΕΔΩ

Οι «ερυθρόλευκες» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη για στο κλειστό όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού από την πλευρά του δήλωσε: «Πρόκειται για μία ακόμα αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα. Η Sopron Basket είναι μία πολύ δυνατή αντίπαλος, η οποία έχει πλέον στις τάξεις της και την Κάσας, που την έχει ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο.

Εμείς από την μεριά μας παίζουμε μακριά από την φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω όπως και στο παιχνίδι με την Fenerbahce, έτσι και την Τετάρτη, ο κόσμος της Χαλκίδας θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει με τη φωνή του. Έχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα και εχουμε εντάξει στο 100% της ομάδας μας την Τίκβιτς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και από την μεριά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για την αναμέτρηση: «Όπως έχουμε κάνει σε όλη την πορεία μας στην Ευρωλίγκα, έτσι και απέναντι στην Sopron παλέψουμε για κάθε κατοχή. Πρόκειται για μία ομάδα που μας νίκησε στην Ουγγαρία και τώρα στην Χαλκίδα και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε αυτές που πρέπει στο παρκέ».

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Ιβάνα Τίκβιτς.

Στην Χαλκίδα δεν ταξίδεψαν οι Χριστίνα Λίτση και Ρίτα Ρασίντ.