Ο Γκατζούλης προτιμά ΛεΜπρόν από Τζόρνταν (video)

Ο επί σειρά ετών γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης, πέρασε από... ανάκριση, απαντώντας στις ερωτήσεις των «ερυθρολεύκων». Ξάφνιασε η απάντηση του, με την προτίμηση του για τον ΛεΜπρόν. 

Ο Γκατζούλης προτιμά ΛεΜπρόν από Τζόρνταν (video)

Ο Ανδρέας Γκατζούλης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 7 Σεπτεμβρίου 1965 κι από μικρός ασχολήθηκε με το στίβο, αρχικά ως αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας και μετέπειτα του Ολυμπιακού.

Το 1985 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο άθλημα των τριών χιλιάδων μέτρων με φυσικά εμπόδια και την επομένη κατέκτησε την τέταρτη θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο ίδιο αγώνισμα.

Το 1994 ανέλαβε ως γυμναστής τον ΓΣΛ κι έμεινε στην ομάδα ως το 1999 οπότε και... μετεγγράφηκε στο Μαρούσι. Με την ομάδα των βορείων προαστίων κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα το 2001 και συμμετείχε στον τελικό του Eurocup και του πρωταθλήματος Ελλάδας το 2004.

Από το καλοκαίρι του 2008 είναι μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού έχοντας σημαντικό ρόλο στην επιστροφή των "ερυθρόλευκων" στην κορυφή. Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους γυμναστές στην Ευρώπη και οι παίκτες που έχει συνεργαστεί έχουν να λέμε μόνο τα καλύτερα για εκείνον.

Δείτε στο video την... ανάκριση που πέρασε από τους «ερυθρόλευκους». Προτίμησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τον Μάικλ Τζόρνταν, απάντησε στο δίλημμα... δίατα Γκατζούλη ή burger, ενώ διάλεξε και ένα ξεχωριστό ελληνικό φαγητό.