Καστρίτης: "Συγκέντρωση και έλεγχος ρυθμού"

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Άρη με το Ρέθυμνο λίγο πριν η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχωρήσει για την Κρήτη.

Καστρίτης: "Συγκέντρωση και έλεγχος ρυθμού"

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε με γραπτή δήλωσή του τα εξής:

"Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς ο αγώνας, αλλά και πως εμφανίζονται πιο δυνατοί, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, μπροστά στο κοινό τους και είναι πολύ επικίνδυνοι σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως το επιθετικό ριμπάουντ.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει αναμφισβήτητα η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και να δούμε πως μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Χωρίς Βεργίνη στο Ρέθυμνο

Ο Δημήτρης Βεργίνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ρέθυμνο. Τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Τζόουνς, Κάιζερ, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Χάρις, Αγγέλου.