EuroLeague Γυναικών: Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Φενέρ για την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

EuroLeague Γυναικών: Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (09/01, 18:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» κατέλυσε στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση, πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Τουρκίας.

Στην Αθήνα παρέμειναν οι Χριστίνα Λίτση και Ρίτα Ρασίντ, με την Ιβάνα Τίκβιτς να ακολουθεί κανονικά την ομάδα στην Τουρκία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Ιβάνα Τίκβιτς.

Παντελάκης: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι για το 2019 και προερχόμαστε από δυνατές προπονήσεις και ένα ματς απέναντι στον Πρωτέα Βούλας για το πρωτάθλημα. Η Fenerbahce είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Διαθέτει καλό ρόστερ και απέναντι μας θα δούμε δύο αθλήτριες, τις οποίες δεν είχαν στο ματς της Χαλκίδας. Από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς και έχει ενταχθεί πλήρως στους ρυθμούς της ομάδας η Τίκβιτς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Τουρκία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας».

Σταμάτη: «Για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα»

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το παιχνίδι με την Fenerbahce ότι: «Επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα από την οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες στην Χαλκίδα, στο πρώτο μας παιχνίδι στην διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό ματς από τότε. Εμείς έχουμε αποκτήσει εμπειρία από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ήδη ενώ η Fenerbahce έχει αθλήτριες που δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα».

-Το παιχνίδι Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί από το ERTPLAY1.